Insmat Oy

Insmat toimii puhelin/tietoliikkenne tarvikkeiden tukkuliikkeenä. 

Insmat Oy jatkaa vahvaa panostusta myös oman tuotemerkin alla myytävien tuotteiden kehitykseen ja markkinointiin. Insmat tuotemerkillä myytäviin tuotteisiin kuuluvat matkapuhelintarvikkeet ja Erifon tuotemerkillä myytävät puhelimet.

YMPÄRISTÖ

Kierrätys ja siihen liittyvä käytöstä poistettujen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräys koskee maahantuojia ja valmistajia, jälleenmyyjiä, kuluttajia, logistiikkapalvelujen tuottajia, uudelleenkäsittelylaitoksia, kuntia ja muita viranomaisia.

Insmat Oy on liittynyt ICT -Tuottajaosuuskunnan keräysjärjestelmään WEEE -direktiviin tuottajia koskevien vaatimusten mukaisesti. ICT -osuuskunta huolehtii jäsenyritystensä kierrätysvelvoitteiden hoitamisesta.

WEEE ja kotitaloudet (kuluttajat)

Insmat Oy on liittynyt ICT -Tuottajaosuuskunnan keräysjärjestelmään WEEE -direktiviin tuottajia koskevien vaatimusten mukaisesti WEEE -jätteiden keräämiseksi kuluttajilta ja niiden käsittelemiseksi. Kuluttajien tulee ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin halutessaan lisätietoa paikallisista keräyspisteistä tai vierailla osoitteessa www.elker.fi.

WEEE ja muut kuin kotitaloudet (yritykset)

Suomen WEEE -sääntöjen mukaisesti Insmat ottaa vastaan WEEE -jätteet liikeasiakkailtaan, jos kyseinen WEEE -tuote on tuotu markkinoille 13.8.2005 jälkeen kuten WEEE -merkki osoittaa. Yritysasiakkaiden tulee ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin halutessaan lisätietoa paikallisista keräyspisteistä tai vierailla osoitteessa www.elker.fi.

Markkinoille toimitettujen pakkausten hyötykäyttö

Jätelaki velvoittaa yrityksiä, joiden liikevaihto on 1 M€ tai enemmän ja jotka pakkaavat tai maahantuovat pakattuja tuotteita, huolehtimaan markkinoille toimitettujen pakkausten hyötykäytöstä. Insmat Oy huolehtii markkinoille tuomiensa pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain sekä valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti. Katso lisää www.pyr.fi.

 

 

Keräyslaatikontilaus kaupalle

Paristoja ja akkuja myyvä kauppa voi helposti tilata,tyhjät paristokierrätyslaatikot Rrcser Oy:ltä sähköpostilla,osoitteesta info(a)recser.fi

Suosittelemme vapaamuotoista sähköpostia, jotta saamme yhteystiedot kerralla kuntoon.

Huom! Täyden laatikon noutotilauksen tehneelle kaupalle toimitetaan noudon yhteydessä tyhjä laatikko automaattisesti. Erillistä tyhjän laatikon tilausta ei siis tarvitse tehdä.

 

 

Tilaajavastuu